Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/kook-college.nl/httpdocs/includes/common.php on line 10 Kook College Martien van Dingenen
TOP

>RECEPT

Roergebakken asperges met Zalm.




Roergebakken asperges met Zalm.

Benodigheden:
250 g verse zalm filet in blokjes
2 eetlepels olijfolie
1 rode ui in ringen gesneden
400 g asperges (geschild)
sap van een halve citroen
versgemalen zwarte peper 
zout

Bereidingswijze:
Snijd de geschilde asperges schuin in dunne plakjes.
Bak de asperges in een wok met olijfolie als de asperges beginnen te kleuren de gesneden rode ui toevoegen even roerbakken en vervolgens de blokjes verse zalm toevoegen op smaak brengen met verse peper en zout uit de molen en wat citroensap. (roerbak de zalm heel kort, de vis mag niet te gaar worden) 

Lekker met nieuwe malta aardappeltjes.


Terug
HOME
facebook