TOP

CURSUSAANBOD

Aanbod 2017-2018 | Programma | Agenda | Groepen | Algemene bepalingen | Aanmelden

Een inschrijving is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen voor een kookles/ workshop. Het is ook mogelijk om als groepen tot ongeveer 30 personen in te schrijven voor een bepaalde cursusmiddag c.q. avond. Voor deze cursusmiddag c.q. avond worden dan geen andere inschrijvingen aangenomen. Wel verwachten we dat u iedere les met het opgegeven aantal personen komt.

Bij inschrijving geldt de volgorde van inschrijving. Indien u niet geplaatst kunt worden in de door u aangegeven cursus/workshop zullen wij contact met u opnemen om een eventueel alternatief te bespreken.

Iedere reservering wordt per e-mail bevestigd, als u geen bevestiging heeft gehad is de reservering ook niet definitief.

Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen een geplande kookles of workshop niet te laten doorgaan. Reeds betaalde cursusgelden ontvangt u dan uiteraard retour.

U kunt zich uitsluitend per mail (info@kook-college.nl) of via ons aanmeldformulier inschrijven. Uw reservering wordt daarna bevestigd pas dan is de reservering definitief. Wij hanteren stipte aanvangstijden. Een kookles duurt ongeveer 4 uur. Na afloop ontvangt u de recepturen digitaal op het door u bij de aanmelding gebruikte e-mailadres.

Betaling

Bij inschrijving gaat u accoord met onze algemene voorwaarden. U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

Verhindering

Bij verhindering of annulering 2 weken vooraf brengen wij 50% van het cursusgeld in rekening bij annulering 2 dagen vooraf 75% van het cursusgeld.

HOME
facebook